De Veldruiters

Lentekriebels 7 April 2024

Lentekriebels 7 April 2024 

Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de lentekriebels in Angeren. Om onze vereniging te promoten, maar vooral ook om een extraatje op te halen voor het ponykamp, zullen ook wij hierbij weer vertegenwoordigd zijn. Graag zouden wij dan ook willen dat de kinderen die meegaan op kamp (of leden van de vereniging) hun steentje hieraan bijdragen. Dit jaar willen we dit doen door uitsluitend appelflappen en cupcakes te verkopen en natuurlijk onze ponyritjes voor de kinderen. Heb jij nog een brave pony die (enkele uurtjes) mee kan lopen op de lentekriebels, meldt dit dan ook even via evamirac@hotmail.com De lentekriebels is van 11 uur tot 17uur. Graag zien wij de kinderen met hun gebakken appelflappen/ cupcakes om 11.00 uur.