De Veldruiters

Ponykamp 2024

Ponykamp 2024 

Laag Soeren, maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 

Beste jeugdleden, ouders en vriendjes en vriendinnetjes, 

Dit jaar gaan we evenals vorig jaar weer op ponykamp naar “de Spreng” te laag Soeren. 

Deze locatie bevalt ons erg goed en daarom gaan we hier nog weer een jaartje veel plezier beleven. 

Ponykamp is voor alle jeugd van de Veldruiters, maar ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Wel is het de bedoeling dat je zelfstandig kunt rijden. Zelfstandig rijden is een ruim begrip. Heb je hierover twijfels, bespreek het even met iemand van de leiding. Ze hebben er ervaring mee. Ook kun je navraag doen bij Ingrid de Vries. Ze coördineert de groepslessen binnen de vereniging. Het belangrijkste is dat we plezier maken met elkaar en met de pony’s/paarden. 

De duur van het kamp is zoals jullie hierboven kunnen lezen 5 dagen/4 nachten. Het verblijf is op manege “de Spreng” aan de rand van de Veluwe zoom waar we afwisselend door bossen en over de heide kunnen rijden. De locatie is voorzien van voldoende slaapgelegenheid, mooie kantine waar gegeten kan worden, een weide en een (beperkt) aantal stallen. Het is dan ook belangrijk dat men vooraf aangeeft of een stal noodzakelijk is of niet. Wie het eerst aanmeldt is verzekerd van een stal. 

Het vervoer naar en van het ponykamp dien je zelf te regelen. De ervaring leert dat er altijd mensen zijn die maar 1 pony of paard in hun 2-paards trailer vervoeren en dus een plekje over hebben. De trailers mogen indien gewenst op locatie blijven staan. Op deze locatie kunnen helaas geen paarden of pony’s worden gehuurd.  

De kosten voor het kamp zijn € 210.- dit is inclusief stal, hooi en stro. Heb je geen stal, hooi en stro nodig en kan je paard/pony gewoon in de wei, dan zijn de kosten € 180,-                                                           

Als je mee wilt op kamp ontvangen we je inschrijving graag uiterlijk voor 13 mei 2024. Later inschrijven is helaas niet mogelijk i.v.m. vastzetten en betalen van het aantal deelnemers. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: evamirac@hotmail.com. Waarbij graag de volgende gegevens doorgeven: 

  • Naam, adres en telefoonnummer  
  • Naam pony/paard, is het een a,b,c,d,e-pony of paard? Kan hij/zij (naar verwachting) bij anderen is de wei? 
  • Is er een stal wenselijk of niet nodig 
  • Je T-shirt maat 
  • En natuurlijk eventuele bijzonderheden ten aanzien van jezelf en/of je pony/paard. 

Groetjes  

De Kampleiding. 

Eva, Berry, Thelma & Marlijn