De Veldruiters

Ponykamp 2021

Op 2 augustus was het eindelijk weer zover! We gaan op ponykamp. Met 18 kinderen, 7 begeleiders en dus 18 pony’s en paarden namen we onze intrek in de Spreng in Laag Soeren.

Iedere dag een buitenrit over de Veluwe in 2 groepen, waar je ook het nodige wild tegen kunt komen. Dit jaar hebben we herten , zwijnen en kalfjes gezien. Ook liggen er op sommige plekken mooie omgevallen boomstammetjes, waar we natuurlijk even over heen springen. Er waren een aantal kinderen voor het eerst mee, maar daar merkten we niks van. Ze deden gewoon met alles mee. De groep was ook 1 groep, geen onderlinge groepsvorming en waar nodig hielpen ze elkaar. Erg mooi om te zien.

Verder veel spelletjes gedaan zoals slagbal met zwembadjes , bingo, levend stratego, nachtspel, Karaoke en een mooi aandenken geknutseld. Op 6 augustus was het tijd om weer naar huis te gaan. Het was een erg geslaagde week. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!