De Veldruiters

Springlessen – Dressuurlessen

Beste leden,

We zijn van plan om binnenkort te gaan starten met de springlessen op de woensdagavond.Yolanda Eker zal deze lessen gaan geven, Chloe van Straaten zal de vaste inval zijn. De opzet wordt hetzelfde als bij de seniorenlessen. Dat betekend dat je per half jaar betaald voor de lessen. Gemiste lessen mogen worden ingehaald, zal dan wel als dressuurles zijn aangezien er op andere dagen geen springlessen zijn. De senioren kunnen hun gemiste dressuurlessen ook als springles inhalen.Er komen bij voldoende aanmeldingen 2 springlessen van 19.00 tot 21.00 uur. We gaan aan de hand van de aanmeldingen kijken hoe de lessen ingedeeld gaan worden. De leskosten zullen rond de 100 euro per half jaar liggen.
Afhankelijk van het aantal vaste ruiters in de les. Les in de even weken, in de oneven weken is er al dressuurles van Yolanda.

Verder zijn er nog enkele vaste lesplaatsen vrij in de dressuurlessen.
Op de dinsdagavond bij Erik Whyte 1 ponyplaats om 19.00 uur.
Op de donderdagavond bij Froukje Heijmen 1 ponyplaats (klein paard) om 18.45 uur en 1 plaats om 19.45 uur.
Op de vrijdagavond bij Bianca Boshoven 1 ponyplaats om 19.00 uur en 1 bixieplaats om 18.15 uur.

Heb je interesse mail even het bestuur (bestuur@develdruiters.nl)