De Veldruiters

AVG Wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. Deze verordening heeft te maken heeft met je privacy en bevat regels over het gebruik van jouw gegevens.
 
Wij willen je hierbij informeren dat wij onze privacy- en cookieverklaring hebben aangepast volgens de nieuwe regels. Bij het aanmelden van een lidmaatschap geef je onze redactie toestemming om mails te sturen. Mocht je deze niet willen ontvangen dan kan dit bij de aanmelding, maar ook daarna op ieder gewenst moment duidelijk maken door een mail te sturen naar: redactie@develdruiters.nl
 
In de verklaring staat wat we allemaal doen om je gegevens te beschermen. Als je deze nieuwsbrief of andere informatie omtrent de Veldruiters liever niet meer via de mail ontvangt dan kun je je uitschrijven door ons een mail te sturen. Wij hopen dat het allemaal duidelijk is en voor vragen kun je hier terecht.